Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés

Felhasználónév *
Jelszó *
Emlékezz rám

Regisztráció

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Név *
Felhasználónév *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Kosár
 x 
A kosár üres

Avlak Budapest

Kedvező színfelár

kedvező színfelár

Termékválasztékunk mindig rugalmasan változik a vevői igények szerint. Az elérhető leglacsonyabb színfelárellenében kaphatja meg egyoldali vagy kétoldali színes ablakait fa utánzatban és a modern antracit vagy szürke színekben is. A színes ablakaink nem csak szépek, hanem tartósak is. Fautánzatú ablakainkat még a legfigyelmesebb szempár is alig tudja megkülönböztetni a valódi fától.

 

Anyagában színezett

anyagában színezett

Színes ablakaink másik nagy előnye a széles színválaszték és a kedvező színfelár mellett, hogy mindkét oldalon színes változat esetén nem csak a külső felület lesz színes, hanem az ablaktok és az ablakszárny belseje is színezett. Ennek a technológiának az előnye, hogy amennyiben használat során karcolódna a felület, úgy nem egy fehér karcnyom marad, hanem a sérülés láthatatlan marad.

Színes fóliával

színes fóliával

Egyoldalon színes ablakaink minden tipus esetén fóliával készülnek, amelyet a fehér ablaktokra és ablakszárnyra vasalnak rá a gyártóüzemben. Ellenállóképességük magas, és az apróbb  mechanikai behatásoknak kiválóan ellenállnak. Mivel az egyoldali szín általában kívül van, ezért ez a megoldás is hosszú távra esztétikus megoldást jelent. Kétoldali színezés esetén a fóliás ablakot nem javasoljuk.


ablakvalaszto2

 

Árajánlat kérésOldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info