Hétkamrás műanyag ablakok


 

Kinek ajánljuk?

hétkamrás kinek ajánljuk

Széles termékpalettánkban csupán egy darab hét kamrás műanyag ablak található meg. Cégünk ugyanis nem hisz a kamrák felduzzasztásából eredő előnyökben. A Veka Softline 82, azonban egy valóban hiteles megoldás.Ez a 82 mm széles profil a letisztultságot illetően kifogástalan, és tisztán látható a kamrák ideális elosztása. A hatkamrás Veka Alphaline 90 és ez a hétkamrás termék méltán képviselik a prémium kategóriát.

Hogyan számoljuk?

7kamráshogyan számoljunk

A hétkamrás műanyag ablakok kamraszámát is mindig függőleges osztásonként kell számolni. Sehol nem kivehető ennyire szabályosan ez a számolási szabály. Jól látható a kamrák közötti légrések szimmetriája, amelyek valóban hozzájárulnak a szerkezet hőszigeteléséhez. Jól kivehető továbbá a tripla gumitömítés is, ami fokozza az ablakok ellenállását a széllel és a viharos esőzéssel szemben.

Helytelen számolás

7kamrás helytelen számolás

Így lehet eladni a hatkamrás ablakot hét, nyolc, vagy akár kilenc kamrás ablakként is. A szabálytalan kijelölés azonban nem a kamrákat, hanem légréseket érint, amelyek a szerkezet  hőszigetelésére nincsenek kihatással.A szerteágazó műanyag ablakok piacán járatlan érdeklődő számára persze ez egy teljesen hiteles számolás, azonban a Fensterimpex Kft. távol tartja magát az ilyen jellegű fogyasztói megtévesztésektől.


Hétkamrás műanyag ablak kínálatunk


 

 

Veka Softline 82

softline82

24000 Ft-tól

 

kamraszám: 7

üvegezés: háromrétegű 4-18-4-18-4 argon

üveg hőszigetelése: K=0,5 kW/m2

háromrétegű üveg: alapfelszereltség

tokszélesség: 82 mm

tömítések száma: 3 db

vasalat tipusa: roto nx

meleg perem: alapfelszereltség

alapszin: fehér

egyoldalon szines: rendelhető

kétoldalon szines: rendelhető

szinválaszték : antracit selymes, antracit erezett, aranytölgy, dió, mahagóni, mocsári tölgy (sötéttölgy), winchester

Árajánlat kérésOldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info